API

FUNCTIES VAN EEN ONROERENDE GOEDERENAGENT

Vooral in tijden lopen, waarin een fout in een transactie ons verpesten kan, adviseren wij te kiezen voor een API, die een waarborg is voor veiligheid en transparantie.

De agent van het onroerend goed wordt herkend als de wettelijk toegelaten, recht professionele administratie. De functies van de API zijn:

-Bemiddelen in het kopen en verkopen, overdragen, uitwisseling, overdracht en huur van onroerend goed.

-Bemiddeling in de toekenning van leningen met een hypotheek op onroerend goed.

-Adviezen over de waarde verkoop, toewijzing of overdracht van onroerende goederen.

De goede uitvoering van deze taken is gerechtvaardigd door hun opleiding en de kennis van de markt en de wet die van toepassing zijn in elk geval en ook wordt gedekt door uw abonnement aan een verzekeringspolis burgerlijke beroepsaansprakelijkheid.

GARANTIES DIE BIEDT EEN AGENT VAN DE ONROERENDE GOEDEREN VAN DE EIGENSCHAP ALS U BENT:

Aankoop, verkoop of verhuur, besluiten zijn zeer complex en kunnen zeer negatieve resultaten voor alle partijen als deze processen geen een gekwalificeerde professional.

De agent van de eigenschap onroerend goed College wordt beheerst door een ethische code, wat betekent dat elke API zal dienovereenkomstig handelen en respecteren van de code. Hieronder leggen we uit de garanties die u van de geregistreerde agent in een van de scenario's voorzien zullen.

Als u een verkoper bent.

De verkoop van een onroerend goed is een lange en dure proces waarin ze kunnen zeer ernstige fouten begaan als er advies van een professional is. Een onroerend goed makelaar zorgt ervoor dat:

-Hebben een officiële graad en opleiding specifieke sector. Die zorgt ervoor dat u weet dat de markt goed te beoordelen van uw woning, genaamd de verkooptechnieken om te verkopen uw huis efficiënt. Het wordt ook geregeld door de API-School van de provincie Alicante, die ervoor zorgt dat het handelt met inachtneming van de professionele code van ethiek.

-Het uitvoeren van het hele proces met meer professionaliteit. De verkoop van een woning vereist een groot aantal documenten die de API zal bieden. De agent zal ook dienen van tussenpersoon tussen verkoper en koper tot het einde van het proces dat garandeert dat de twee partijen begunstigde en tevreden verlaten.

-De collegiale agent doet al het werk van bemiddeling. De API zal aankondigen uw woning, zal zoeken naar potentiële kopers en zal laten zien aan geïnteresseerd in het kopen van het. Het zal altijd op zoek naar oplosmiddel kopers dat voor de goede afloop van de operatie zorgen zal.

Als u een koper bent.

-Ziet er voor de eigenschap die is ingesteld op uw behoefte. De API zal doen een uitputtende zoektocht van huizen die aan te aan wat sue passen. Daarnaast adviseren u altijd adviseren in goede trouw, en houden u op de hoogte van alle eigenschappen die op de markt.

-De agent zullen te allen tijde intermediair. De agent van de eigenschap onroerend goed altijd bemiddelen en zal trachten het voordeel, zowel voor de koper als de verkoper, het evenwicht van de behoeften van deze twee delen.

-Ervoor zorgen dat het doel van de operatie eigenschap transactie voldoet aan alle wettelijke vereisten. API zal een optimaal aanbod aan haar klanten, dus altijd Controleer of alles in orde is en de behuizing is in optimale conditie.

http://www.apialicante.com/index.html

Vul het onderstaande formulier in en ontvang berichten over interessante woningen.

Selecteer locatie
Type Woning
Selecteer Ligging
Maximale prijs
Slaapkamers
Badkamers
Verzenden
Bezig met versturen...

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie