Transactie
Plaats
Type
Slaapkamers
Prijs
Gebied
Uitzicht
Bebouwing
Perceel
Meer zoekopties

Residentiële la Pinada

Hispania Homes in samenwerking met Promociones Técnicas de Moraira SL, bied u een exclusief project genaamd:

LA PINADA.

De residentiële La Pinada bevind zich in de straat Magnolia, Moraira  is een urbanisatie  van 16 vrijstaande huizen met een avant-gardistisch mediterraan design. Het volume, ontworpen door het prestigieuze architectenbureau ART, laten de persoonlijkheid van elk huis zien, zonder de stijl ven het geheel te verliezen en de harmonie te behouden is elke woning ontworpen om aan de behoeften te voldoen van de toekomstige eigenaren,met veel karakter en dynamiek gevend.

 

De absolute prioriteit van dit project is om te werken met de beste kwaliteiten van bouwmaterialen, de werkprocessen en zijn definitieve apparatuur. Elk van de woningen zal uitgestald zijn met de meest prestigieuze merken van dit moment. Bovendien voldoet dit project aan de actuele financiële en juridische garanties.

Het Residencial ligt op slechts 900 meter van Moraira. Op een loopafstand van 5 minuten van het centrum  vind u, apotheken, het sportcentrum, winkels en supermarkten, restaurants en het Club Nautico en natuurlijk het strand.

Met een gemiddelde van 18 ° C  het hele jaar door, welk het soort singulariteit van het mediterrane klimaat weergeeft, Moraira -Teulada, "waar de zee zich uitrust" bevindt zich in het hart van de Costa Blanca. Met zijn drie prachtige grote stranden en vier prachtige kleine stranden zijn er veel recreatieve watersporten en vrije tijds bestedingen mogelijk.

Residential la Pinada Moraira

495.000€

Bungalows te koop in Moraira.

Ref. 1624V
Moraira - Pinar del Advocat
Project
595.000€

Villa te koop in Moraira. Residencial La Pina...

Ref. 1625V
Moraira - Pinar del Advocat
740.000€

Villa te koop in Moraira. Residencial La Pina...

Ref. 1626V
Moraira - Pinar del Advocat

Deze site maakt gebruik van cookies voor de beste gebruikerservaring. Als u doorgaat, accepteert u ons privacybeleid.

X Oké Meer informatie